Muizen bestrijding

Muizen bestrijding

In de afgelopen jaren hebben we een grote toename van muizenplagen gezien, wat zowel bewoners als ondernemers zorgen baart. De belangrijkste reden voor de toename van knaagdieractiviteit is de pandemie. Vóór de pandemie hadden knaagdieren vrijwel constant toegang tot voedsel dankzij vuilnisbakken in restaurants en commerciële panden. De muizen bestrijding kunt u het beste overlaten aan een professionele muizen bestrijder

Verspreiding van muizen

Toen COVID-19 zich begin 2020 begon te verspreiden, vonden er in het hele land sluitingen plaats. Deze sluitingen in Nederland hebben de beschikbare voedselbronnen voor knaagdieren aanzienlijk verminderd, waardoor ze woningen gingen besmetten. Sindsdien hebben ongediertebestrijdingsbedrijven talloze telefoontjes ontvangen om knaagdierplagen in huizen in heel Nederland aan te pakken.

Als knaagdieren zich eenmaal in een huis hebben gevestigd, kunnen ze zich in een enorm tempo voortplanten. Daarom zien we nog steeds zulke ernstige plagen, zelfs nadat de winkel weer open zijn. 

Hoe u muizen uit uw huis of bedrijf kunt houden

Muizen zijn ongelooflijk gevaarlijk ongedierte vanwege hun neiging om ziekten en aandoeningen te verspreiden, extra ongedierte op uw eigendom te brengen, grote schade aan te richten en een zeer ongezonde leefomgeving te creëren. Het laatste dat u wilt, is dat muizen uw huis binnendringen, dus we raden u aan te leren wat hen aantrekt. Op die manier kunt u de nodige aanpassingen aan uw eigendom doen om knaagdieractiviteit te ontmoedigen.

Hieronder staan ​​​​dingen die muizen naar uw huis lokken:

 • Gemakkelijke toegangspunten (d.w.z. scheuren in uw fundering, gaten in uw deuren en openingen tussen deuren en vloeren)
 • Waterbronnen (b.v.b. lekkende leidingen en drinkbakken voor honden)
 • Voedselbronnen (b.v.b. niet-afgesloten vuilnisbakken, onjuist opgeslagen voedsel, enz.)
 • Een warme plek om te nestelen (b.v.b. zolders, kelders en kruipruimtes)

Hieronder vindt u onze beste tips om muizen uit uw huis te houden:

 • Gebruik kit (geen purschuim) om gaten of scheuren in uw fundering af te dichten
 • Laat lekkages direct verhelpen
 • Laat het voer voor huisdieren niet ’s nachts staan
 • Gooi het afval direct in de container
 • Bewaar al het voedsel in afsluitbare bakken
 • Repareer bestaande dakgaten of scheuren
 • Zorg ervoor dat je vuilnisbakken afgesloten zijn

Toch een professional voor muizen bestrijding nodig? Bel bestrijdingsdienst-drechtsteden op meteen!

Zoals u weet, zijn muizen ongelooflijk schadelijke wezens, waardoor professionele knaagdierbestrijding erg belangrijk is. Als ongetrainde professional kunt u uzelf serieus in gevaar brengen terwijl u probeert een knaagdierprobleem op te lossen, dus u kunt de knaagdierbestrijding het beste aan experts overlaten. Dat is waar bestrijdingsdienst-drechtsteden om de hoek komt kijken.

Gesteund door tientallen jaren uitstekende service, is er geen muizenprobleem te groot of te klein voor onze ongediertebestrijder. Met behulp van producten en apparatuur van topkwaliteit kunnen we uw huis verlossen van muizen en voorkomen dat ze in de toekomst terugkomen.

Telefoonnummer: 0633043339

Met bestrijdingsdienst-drechtsteden aan uw zijde kunt u het volgende verwachten:

 • Huisdiervriendelijke oplossingen
 • Volledig erkende en verzekerde specialisten op het gebied van ongediertebestrijding
 • Een 100% knaagdiervrije garantie

Neem geen genoegen met minder dan de uitstekende service die u verdient. Ga naar bestrijdingsdienst-drechtsteden voor knaagdierbestrijding en u kunt er zeker van zijn dat uw huis in goede handen is. Daarnaast biedt ons team uitgebreide knaagdierbestrijdingsdiensten voor commercieel vastgoed

Muizen bestrijding
Een normale veldmuis zoals wij vaak in Nederland tegenkomen