Ongediertebestrijder Papendrecht

Wij staan 24/7 voor u klaar. Met Ongediertebestrijder Papendrecht hoeft u zich geen zorgen meer te maken over ongedierte. Bel 0633043339 om direct een afspraak te maken of vul het contactformulier in.

✔ Vooraf besproken prijs

✔ Duidelijkheid over de bestrijding en kosten

✔ Meer dan 620 positieve beoordelingen

✔ Gegarandeerd ongediertevrij

Bel 0633043339 Afspraak maken

Wij bestrijden alle ongedierte

Wacht niet tot u met een plaag zit 

Bel 24/7 voor spoedgevallen

Heeft u met spoed een ongediertebestrijder nodig? Dan kunt u ons altijd bellen. Voor overige afspraken en vragen kunt u ons 7 dagen per week bereiken tussen 08:00 en 20:00

Bel 0633043339

Toch liever online een afspraak inplannen

Wanneer u liever online een ongediertebestrijder wilt boeken kunt u op de onderstaande knop klikken. Wij reageren zo spoedig mogelijk terug.

Contactformulier

De werkwijzen van ongediertebestrijder Papendrecht

 

 1. Het probleem bespreken
 2. Plan van aanpak maken
 3. Bestrijder inplannen
 4. Ongedierte bestrijden
 5. Maatregelen treffen tegen ongedierte in de toekomst

Kosten ongediertebestrijder Papendrecht

Voor de ongediertebestrijders is het best lastig om precies een bedrag te noemen wat het materiaal gaat kosten. Hiervoor moeten wij eerst langskomen om de plaag vast te stellen. Vervolgens bespreken wij dit voor de uitvoering nog met de klant zodat deze niet voor een verassing komt te staan. De materiaalkosten hebben invloed op een aantal factoren. Zie hieronder welke factoren dit precies zijn

Er bestaan enorm veel soorten ongedierte, soms komen ze alleen, maar meestal is het een plaag. Sommige zie je kruipen en andere die vliegen. Elk soort ongedierte vraagt om een eigen bestrijdingsmethode, de prijzen kunnen hierdoor variëren. 

Afhankelijk van het soort ongedierte bepaalt de bestrijder welke methode het beste werkt. Soms volstaat een val of lokdoos, maar het kan ook voorkomen dat de bestrijder speciale machines zoals een stoommachine nodig heeft om de ongediertebestrijding uit te voeren. Hoe dan ook, de prijs is afhankelijk van de oplossing die samen met de klant besproken word

Ongediertebestrijders hebben verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen tot hun beschikking. Van vast bestrijdingsmiddel tot klemmen tot aan andere gifvrije (en diervriendelijke) bestrijdingsmiddelen. Onze bestrijder kan je piekfijn uitleggen welk middel er nodig zijn Ook kan hij vertellen dat elk middel zijn eigen prijskaartje heeft, waardoor het bedrag per methode verschilt

Ook de omvang van een plaag is van belang om de totale kosten te bepalen. Zo kunt u zich voorstellen dat een oud pand waar houtworm word geconstateerd meer aandacht vereist dan bijvoorbeeld een mierenplaag. 

Tot slot, het aantal behandelingen. Ook dit is per plaag verschillend. Zo kunt u ervan uitgaan dat een muizen plaag makkelijker te bestrijden is dan een kakkerlakken plaag. Bij kakkerlakken zijn er bijvoorbeeld 2 tot 3 afspraken nodig om het 100% ongediertevrij te krijgen. Bij muizen is dit maar 1 keer

Werkgebied

Het werkgebied van bestrijdingsdienst-drechteden

 1. Dordrecht
 2. Sliedrecht
 3. Papendrecht
 4. Zwijndrecht
 5. Hendrik Ido Ambacht

Als uw plaats hier niet tussen staat maar het is wel in de buurt dan kunt u ons altijd een belletje geven of een mail sturen. Wij proberen graag iedereen van ongedierte af te helpen

De kaart van drechtsteden

Ongediertebestrijder Papendrecht

We spreken van ongedierte wanneer dieren voor de mens overlast veroorzaken of dat hun aanwezigheid een gevaar vormt voor je eigendommen en gezondheid. Of het nu gaat om knaagdieren of insecten, slechts eentje of enorme aantallen, ongedierte komt overal voor. Ook uit Papendrecht krijgen wij dagelijks talloze meldingen over ongedierte. Wanneer de overlast of het gevaar te groot wordt, is het raadzaam om het ongedierte zo snel mogelijk te bestrijden. Roep daarvoor de hulp in van onze professionele ongediertebestrijder Papendrecht. Onze vakkundige bestrijders hebben jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte en zorgen vandaag nog voor een snelle, effectieve oplossing voor jouw ongedierteprobleem tegen vaste, lage tarieven. Heb je een wespennest in de tuin? Onze bestrijder verzorgt de Bestrijding Neem 24/7 contact met ons op, ook als je in de omgeving van Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht of Alblasserdam woont, zijn we jou graag van van dienst!

Ongedierte in huis

Ongediertebestrijder Papendrecht komt overal in Nederland voor. Het is heel vervelend als je in huis last hebt van ongedierte, vooral als dit grote problemen oplevert. De schade door ongedierte in huis kan enorm zijn en leidt in sommige gevallen zelfs tot kortsluiting of brand! Daarnaast leidt de aanwezigheid van ongedierte in huis tot vieze, onhygiënische situaties, waardoor een ongezonde leefomgeving ontstaat. Ook stank van uitwerpselen, urine en kadavers leidt tot veel overlast in huis.

Professionele ongediertebestrijding in Papendrecht en omgeving

Of je nu last hebt van muizen ratten, vlooien, wespen, zilvervisjes of houtworm; onze professionele ongediertebestrijders uit Papendrecht bieden vandaag nog de oplossing voor jouw ongedierteprobleem. Onze professionals staan 24/7 tegen vaste, lage tarieven voor jou klaar. Wij rekenen geen voorrijkosten en bestrijden binnen 24 uur alle soorten ongedierte in Papendrecht en omgeving. Bel direct voor een afspraak of laat je meteen door ons terugbellen. Ga voor vakmanschap en kies voor een lokale ongediertebestrijder

Muizen bestrijden Dordrecht

Muizen in en rondom uw woning is erg vervelend! Ze kunnen schade aanbrengen aan uw eigendommen, hier word u dus niet vrolijk van. Genoeg reden om muizen zo spoedig mogelijk te bestrijden. Onze professionele ongediertebestrijders uit Dordrecht staan altijd voor u klaar. U kunt ons 24/7 bereiken voor spoedafspraken. Voor een normale afspraak kunt u ons tussen 08.00 en 20.00 bereiken.

Hoe herken je een muis

Voor sommige mensen is het lastig om onderscheid te maken tussen muizen en ratten. De staart van een muis is korter dan het lichaam. Bij een rat is deze vaak net zo lang of langer. Ze laten onaangename geur achter en de uitwerpselen van een volwassen muis is3 tot 4 keer kleiner dan de uitwerpselen van een volwassen rat. Probeer op tijd de muizenplaag te bestrijden voor er echt schade aan uw woning ontstaat.

Zijn muizen schadelijk?

Muizen kunnen schadelijk zijn voor u en uw omgeving. Ze dragen allerlei ziekte’s bij zich en hun etensbehoefte op peil te houden zijn ze meerdere malen per dag opzoek naar voetsel. Hier voeden ze dan ook het eventueele nest mee. Muizen kunnen door veel materiaal heen knagen. Denk bijvoorbeeld aan hout, gips, kuntstof en laminaat.
Professionele muizenbestrijding in Dordrecht en omgeving
Wanneer u opzoek bent naar een professionele muizenbestrijder bent u bij Bestrijdingsdienst-Drechtsteden aan het juiste adres. Wij zoeken geen lokale ongediertebestrijder maar wij komen zelf naar u toe. U betaald dus de opdrachtgever niet waardoor wij onze prijzen lager kunnen houden dan de concurrent.

Professionele rattenbestrijder Dordrecht

Wie last heeft van ratten weet dat dit een enorme ergernis is. Van slapeloze nachten tot kapotte meubels. Niet is zo erg als een rat in huis. Ze kunnen u uit uw welverdiende slaap houden. Hier helpen wij van Bestrijdingsdienst-Drechtsteden u graag van deze plaagdieren af. Ook voor de bestrijding van ratten staan wij 24/7 voor u klaar.

 

Hoe herken je een rat?

Veel mensen denken dat ratten en muizen hetzelfde zijn, beiden hebben ze grote oren een lange staart, scherpe tanden, een spitse snuit en snorharen. Het verschil is eigenlijk makkelijk te herkennen. De staart van een rat is bijna net zo groot als het lichaam. Een volwassen rat kan tot wel 30 centimeter groot zijn (inclusief staart) Dit is 3 keer zo groot als een muis.
Zijn ratten schadelijk?
Een rat is schadelijk voor uw gezondheid maar ook voor uw eigendommen. De uitwerpselen van ratten kunnen bijvoorbeeld een hersenvliesontsteking opleveren. Dit wilt u natuurlijk niet! Het is van belang om hier zo snel mogelijk bij te zijn. Wij helpen u graag verder om van uw rattenprobleem af te komen

Zilvervisjes bestrijden Dordrecht

Zilvervisjes in je huis is een lastige plaag. Ze verstoppen zich in donkere naden en kieren in je huis. Af en toe zie je ze wegschieten wanneer je ergens het licht aan doet. Wil jij zo snel mogelijk van jouw zilvervisjesprobleem af? Dan vind je hier de oplossing. Onze vakkundige ongediertebestrijder uit Dordrecht is 24/7 te bereiken om jouw zilvervisjes vakkundig te bestrijden. Met spoed een ongediertebestrijder nodig? Bel nu voor een afspraak en wij staan binnen 2 uur voor je klaar. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Dordrecht en omgeving. Dus ook als je in Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht woont, ben je snel geholpen. Tegen een vast, laag tarief en zonder voorrijkosten!

Hoe leven zilvervisjes?

Zilvervisjes houden van vochtige, warme plaatsen en vinden in de goed geïsoleerde huizen van tegenwoordig een perfecte leefomgeving. De beestjes leven vaak in donkere, kleine plekken, waardoor ze moeilijk te vinden zijn. Daarnaast zijn hun eitjes vaak erg klein en bijna onzichtbaar. Het bestrijden van zilvervisjes is daarom lastig, maar wel noodzakelijk. Zilvervisjes leven namelijk van bijvoorbeeld jouw kleding en beschadigen deze zodoende. Naast deze materiële schade is er geen bewijs dat zilvervisjes ziektekiemen verspreiden of allergieën veroorzaken. Dit ongedierte is dus vooral erg vervelend.

Professionele zilvervisjesbestrijding in Dordrecht en omstreken

Het beste is om onze professionele zilvervisjesbestrijder uit Dordrecht in te schakelen. Onze ervaren deskundigen hebben al vele jaren ervaring in het bestrijden van ongedierte. Wij bestrijden dagelijks zilvervisjes in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht en Alblasserdam. Onze lokale professional uit Dordrecht komt graag bij je langs om het probleem te inspecteren en een vakkundige oplossing te vinden. Wij bieden 24/7 directe hulp, tegen vaste, lage tarieven om je binnen 2 uur van dienst te zijn. Neem nu contact met ons op. 

Papiervisjes bestrijden Dordrecht

Heb jij last van papiervisjes? Dan moet je hier snel wat aan doen, ze vreten namelijk het behang van je muren, de kleding uit je kast kapot en dierbare literatuur is ook niet veilig. Hier schakel je vandaag nog onze professionele papiervisjesbestrijder uit Den Haag in. Wij hebben binnen 24 uur de oplossing voor jouw papiervisjesprobleem. Woon je in Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht of Zwijndrecht? Geen probleem, ook daar bestrijden wij dagelijks papiervisjes. Wij rekenen geen voorrijkosten en hanteren vaste, lage tarieven. Bel nu voor een afspraak, je kunt 24/7 een beroep doen op onze vakkundige ongediertebestrijder uit Dordrecht

Hoe leven papiervisjes?

Papiervisjes hebben een lang, plat lichaam en worden ongeveer vijftien millimeter lang. Hun lichaamskleur varieert en is bedekt met zilverkleurige schubben. Het uiterlijk van papiervisjes lijkt erg op dat van ovenvisjes en zilvervisjes. Met het ongeoefende, blote oog zijn de verschillen tussen deze drie nauwelijks te zien. Overeenkomst tussen deze drie is dat ze veel materiële schade aanrichten. Zo leven ze van behang, boeken en kleding. Een papiervisje leeft zo’n twee tot acht jaar. Met name op plaatsen waar waardevolle documenten worden bewaard, zoals archieven en musea, is het papiervisje zeer ongewenst. Maar ook in ons huis zien we ze liever niet. We houden onze fotoboeken, literatuur en belangrijke documenten liever onaangetast.

Professionele papervisjesbestrijding in Dordrecht en omstreken

Heb je last van een papiervisjesplaag in jouw huis? En wil je graag zo snel mogelijk een effectieve oplossing voor dit papiervisjesprobleem? Schakel dan vandaag nog onze lokale, professionele ongediertebestrijder uit Den Haag in. Wij bestrijden papiervisjes 24/7 in Dordrecht, maar ook in Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Alblasserdam staan wij binnen 2 uur voor je klaar om jouw papiervisjes vakkundig te bestrijden. Vaste, lage tarieven en geen voorrijkosten! Wil je vrijblijvend advies, meer informatie of meteen al een afspraak plannen? Neem nu contact met ons op door te bellen met ons telefoonnummer. Wil je liever dat wij contact met jou opnemen? Laat je gegevens hier achter en wij mailen je direct terug!

Kakkerlakken bestrijden in Dordrecht

en onbehagelijke geur, een lichtbruin lijf en een griezelig uiterlijk? Dat moet wel een kakkerlak zijn. Onze kakkerlakkenbestrijder uit Dordrecht lost dit probleem binnen 2 uur nog voor je op. Wij bestrijden niet alleen in Dordrecht, maar ook in omliggende plaatsen, zoals Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht en Alblasserdam. Hiervoor rekenen wij uiteraard geen voorrijkosten. Dus wil je snel van je kakkerlakkenprobleem af? Neem 24/7 contact op met onze lokale ongediertebestrijder uit Dordrecht en wij vinden de oplossing voor jouw kakkerlakkenprobleem. Onze bestrijdingen zijn snel, effectief en tegen een vast, laag tarief. Bel nu met ons telefoonnummer of laat je gegevens hier achter. Je hoort direct van ons.

De kakkerlak is schadelijk!

Kakkerlakken dragen ziektes als tyfus, dysenterie en salmonella met zich mee. Hierdoor is er een verhoogd risico in leefomgevingen met kinderen, zieke mensen of ouderen. Niet alleen deze ziektes zijn schadelijk, ook de uitwerpselen van een kakkerlak veroorzaken astma en eczeem. Genoeg redenen dus om snel in te grijpen bij een kakkerlakkenplaag.

Kakkerlakken in huis zelf bestrijden?

Eenmaal van de schrik bekomen, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. De kakkerlak plant zich namelijk razendsnel voort. Zelf bestrijden is niet mogelijk, je kunt het verblijf van de kakkerlak hooguit onaantrekkelijk maken. Ventileer je woning goed, ruim je voedselresten op en zet je verwarming een aantal dagen een paar graden lager, ze houden namelijk van warme en vochtige plekken.

Professionele kakkerlakkenbestrijding in Dordrecht en omstreken

Bespaar jezelf de moeite, tijd en geld om de kakkerlakken zelf proberen te bestrijden. Schakel direct onze vakkundige kakkerlakkenbestrijder in die met behulp van professionele bestrijdingstechnieken en bestrijdingsmiddelen altijd een oplossing heeft voor jouw kakkerlakkenprobleem. Onze lokale ongediertebestrijder voert binnen 2 uur bij jou thuis een vakkundige bestrijding uit, zodat je snel van de kakkerlakken af bent. Ook als je in Sliedrecht, Papendrecht, Zwijndrecht of Alblasserdam woont. Uiteraard zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Maak direct een afspraak!

Maden bestrijden in Dordrecht

Het ziet er erg vies uit. Ze zijn vaak wit van kleur en ze krioelen enorm. Waarschijnlijn praten we hier over made. De made zijn niet alleen vies, je kunt er ook ziek van worden. Denk hierbij aan dat een made een vlieg word en deze overal uitwerpselen achter kan laten. 

Made in huis zelf bestrijden?

Eenmaal van de schrik bekomen, is het belangrijk dat je zo snel mogelijk actie onderneemt. De kakkerlak plant zich namelijk razendsnel voort. Zelf bestrijden is niet mogelijk, je kunt het verblijf van de Made hooguit onaantrekkelijk maken. Ventileer je woning goed, ruim je voedselresten op en zet je verwarming een aantal dagen een paar graden lager, ze houden namelijk van warme en vochtige plekken.

Professionele Madebestrijding in Dordrecht en omgeving

Bespaar jezelf de moeite, tijd en geld om de Made zelf proberen te bestrijden. Schakel direct onze vakkundige Madebestrijder in die met behulp van professionele bestrijdingstechnieken en bestrijdingsmiddelen altijd een oplossing heeft voor jouw Madeprobleem. Onze lokale ongediertebestrijder voert binnen 24 uur bij jou thuis een vakkundige bestrijding uit, zodat je snel van de Made af bent. Ook als je in Sliedrecht, Papendrecht of Zwijndrecht woont. Uiteraard zonder voorrijkosten en tegen een vast, laag tarief. Maak direct een afspraak!

Houtworm bestrijder Dordrecht

Houtworm larven kunt u herkennen doordat deze larven zo’n 7 MM groot zijn. Houtworm eet het hout van binnen uit op waardoor het hout instabiel word en er gaten in het hout komen wanneer de houtworm het hout uit kruipt. U kunt herkennen wanneer er houtworm in het hout zit wanneer er zaagsel achtig stof op of onder het hout ligt. Echter tast volwassen houtworm het hout niet meer aan, dit word alleen aangetast door de larven.

Wat is houtworm

Houtworm herkennen

Houtworm kan worden herkend aan kleine gaatjes in houten oppervlakken, meestal rond 3 mm groot. Deze gaatjes worden vaak omgeven door een kleine hoeveelheid zaagsel of houtmeel. U kunt ook de aanwezigheid van houtwormkevers of hun larven detecteren.

Welke soorten houtworm zijn er en welk type hout is er gevoelig voor

Er zijn verschillende soorten houtworm, waaronder de meest voorkomende soorten zoals huiskever, houtboktor en de meest bekende de gewone houtworm. Houtboktor en gewone houtworm komen vooral voor in oud hout.

Kan houtworm zich uitbreiden naar andere delen van uw woning

Ja, houtworm kan zich uitbreiden naar andere delen van een huis als het niet behandeld wordt.

Welke bestrijdingsmiddelen worden gebruikt voor de bestrijding van houtworm?

Er zijn verschillende soorten bestrijdingsmiddelen. Van Chemisch tot Biologisch

Mollen bestrijden

Wanneer u last heeft van mollen zijn er ronde gaten in uw gazon te vinden. Een mol leeft in de grond. Hierdoor kunnen ze zich soms naar boven graven waardoor u met gaten in uw tuin komt te zitten. U wilt hier natuurlijk zo snel mogelijk van af

U kunt ons 24/7 bereiken voor de bestrijding van mollen en andere ongedierte.

Bel ons op +31633043339

Bedwantsen bestrijden Dordrecht

Bedwantsen zijn vieze beestjes. U kunt deze bedwantsen herkennen aan de roodbruine kleur en de grootte van ongeveer 4,5 tot 9 millimeter. Daarnaast kunt u bedwantsen herkennen wanneer zij in onder andere de randen van uw matras te vinden zijn. Bedwantsen bestrijden is een lastige taak als u er geen verstand van heeft. Hier boekt u het beste een ongediertebestrijder voor. Zorg ervoor dat u direct handelt bij het zien van een bedwants. Wanneer u dit niet doet, zullen de beestjes zich erg snel verspreiden en wordt het alleen maar lastiger om dit te bestrijden. De beestjes kunnen op uw huid komen en vreselijke jeuk veroorzaken.

Wat te doen tegen bedwantsen en hoe bedwantsen voorkomen, door bedwants bestrijding?

Wij bestrijden bedwantsen doormiddel van bestrijdingsmiddel en/of hittebehandeling Hoe kunt u nou bedwantsen voorkomen en bedwantsen bestrijden? We beginnen met de bestrijding van bedwantsen. Dit is voor uzelf bijna onmogelijk. Er dient eerst onderzocht te worden of het ook echt om deze plaagdieren gaat en in welk stadium de bedwantsplaag zich bevind. U kunt wel een plaag van bedwantsen voorkomen in een hotel of thuis door bij het zien van één of meerdere beestjes, direct al uw spullen na te kijken en dit te laten bestrijden door Bestrijdingsdienst-Drechtsteden

Voorzorgsmaatregelen

Wanneer u bij ons een ongediertebestrijder boekt kunt u zelf ook al het een en ander doen.

 1. Stop al het textiel in afsluitbare vuilniszakken
 2. Grondig reinigen van de besmette kamers
 3. Kleding zo warm mogelijk wassen en eventueel in de droger stoppen

Waarschijnlijk is nu de ongediertebestrijder al bij u aanwezig voor de bestrijding van bedwantsen. Wij leggen verder aan u uit wat de vervolgstappen zijn.